maandag 14 maart 2011

Goed bezig

Manlief werkt 'in 5 ploegen' en dat betekent dat hij regelmatig in het weekend moet werken en midden in de week weekend heeft. Kort gezegd komt het er op neer dat ik gemiddeld twee keer in de week weekend heb: zaterdag en zondag met de kinderen en door de week met Manlief. Best gezellig en soms heel productief; vandaag waren we in ieder geval goed bezig. Eerst een rondje 'stuw' gefietst op onze snelle fietsen. Een prachtige route, ik zal de volgende keer m'n fototoestel meenemen..
Daarna de kampeerspullen naar onze garage in het dorp gebracht. We hebben onze vouwwagen verkocht maar de inboedel wilden we zelf houden voor in onze nog aan te schaffen tent (yes!), dus die heeft zolang in de gang gestaan. Op het laatst rook het er heerlijk naar vakantie, maar de aanblik van zoveel spullen voelde niet echt als zodanig.
En terwijl Manlief met de onderbouw naar de geitjes is gefietst heb ik eindelijk, eindelijk ons Ikea-tafeltje-en-stoeltjes-setje wit geschilderd! Het stond al zó lang uit elkaar geschroefd op onze slaapkamer: een spin had er inmiddels zijn onderkomen van gemaakt. Ik zag hem te laat en nu loopt er dus een spin door ons huis met witte pootjes..
Tussendoor nog gauw een fotootje gemaakt van mijn kasthanger, mèt Xenos-uiltje! Ik moest een beetje wennen aan de gematigde kleuren maar het rood van de kralen maakt een hoop goed. De hanger is voor mijn tante, zij is de 70 (jaar) inmiddels gepasseerd en ik vermoed dat ze dit blauwe mooier vindt dan een erg kleurige hanger. Binnenkort maar eens even een bakkie bij haar doen..

3 opmerkingen:

Michaja zei

Wel jammer dat je man af en toe met werken in het weekend maar zodoende hebben jullie wel wat tijd om van elkaar te genieten zonder de kids!
Je hanger is erg mooi. Denk dat je tante daar vast en zeker blij mee is.

Claire zei

Mooi hangertje!

Marièlle zei

Leuke hanger! Ik blijf die hartjes toch wel heel erg leuk vinden, ik heb ze zelf nog van Valentijnsdag voor het raam hangen en kan er nog geen afscheid van nemen...haha...ze zijn gewoon te leuk en je tante gaat er vast heel blij mee zijn.

Groet,
Marièlle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...