donderdag 7 april 2011

Roze

Ons meisje is (al een hele tijd) vier jaar en dan ben je meestal gek op roze. Dus als je dan een kleur mag kiezen voor op de muur van je slaapkamer hoef je niet heel erg lang na te denken. Roze moest het worden, knalroze en dan het liefst op alle muren. Ze was ècht verbaasd dat we het plafond niet ook van dezelfde kleur wilden voorzien..
Onze nicht is alweer 13 jaar, ooit was zij ook 4 en gek op roze. Inmiddels zijn bij haar de muren appeltjesgroen geschilderd (wat ik persoonlijk erg mooi vind, groen is naast turkoois ook mijn lievelingskleur), dus voor haar geen roze meer en daar heeft onze meid dan weer mazzel mee, haar slaapkamer wordt regelmatig voorzien van nog meer roze spulletjes. Nicht is dus niet meer 'van het roze' maar nog steeds wel gek op paarden, dus over een bedankje hoefden we niet lang na te denken.
Is het geen poepie? Ik ben bang dat ik er nog een moet maken, ook ons meisje is er helemaal verliefd op geworden. Iedereen die bij ons komt moet hem even bewonderen, maar binnenkort gaan we hem toch echt aan Grote Nicht geven. Hopelijk hangt ze hem aan haar jas, dan zien we hem ook nog eens, maar dat zal wel niet; meiden van 13 hebben geen hangertjes meer aan hun rits..

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog wel een hele klus vond om dit paardje te maken, maar het is zeker de moeite waard! Het patroon is van Kristieskids via Crochetville.

4 opmerkingen:

Sjaantje zei

Hmm jah roze is helemaal te gek! :-) Jammer dat er een periode komt dat ze roze niet meer kunnen waarderen....voorlopig geniet ik er nog even van!!

De Merle zei

Geniet er nog maar van inderdaad. Het ziet er prachtig uital dat roze. En dat paardje!!!! Nou, als nicht dàt niet leuk vind....?!

Groetjes,
Karin

Michaja zei

Love pink en ben blij dat mijn meiden daar nu nog hetzelfde over denken :)
Je paardje is echt geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!

Claire zei

Wat een schattig paardje! Enne... Dat roze is bij mij nooit weg geweest haha.... Ik ben echt helemaal gek op roze!! Groetjes, claire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...