dinsdag 28 juni 2011

Kringloop

Ik ben gek op 'woonwinkelen' èn gek op snuffelen tussen tweedehands spulletjes. Een tijdje geleden waren we bijna aan de andere kant van het land bij Loods 5 (leuk!), mèt een kringloopwinkel ernaast! Twee vliegen in één klap, al was het wel even wennen na al het moois van Loods 5, maar ik kon toch nog een paar lucky shots treffen.
Zo vond ik een heel lief babydekentje, wit met lichtblauwe 'wolkjes' aan de ene kant en je raadt al.. lichtblauw met witte wolkjes aan de andere kant. Bij Loods 5 had ik van die leuke patchwork-kleden gezien, gemaakt van verhuisdekens in verschillende kleuren. Dat zou ik toch zelf ook moeten kunnen maken, maar dan natuurlijk net ietsje anders. Zo te zien wordt hij eerst nog even uitgebreid getest op zachtheid en functionaliteit (niet onbelangrijk) door onze keuringsdienst van waarde..
Ook vond ik een prima krukje, met een ronde zitting en drie korte pootjes, eigenlijk precies goed. Hier komt een mooie (waarschijnlijk kleurige) gehaakte hoes omheen, maar ja, ook deze aankoop wordt eerst nog even getest op onze tijdelijke binnencamping..
Al was het wel even zoeken in welke tent hij uitgeprobeerd werd! De kinderen waren heel enthousiast in de achtertuin begonnen maar ze hadden geen zin om 's avonds alle tentjes weer af te breken. Gelukkig voor hen mochten ze binnen verder camperen, gezellig hoor, al heb ik 3 dagen naar van alles en nog wat lopen zoeken. Oja, en de achterste tent (van Ikea, maar ook gekocht bij een kringloop) was ingericht als restaurant, mèt mijn krukje dus..

4 opmerkingen:

Andina zei

Wat een gezellige boel daar!

groetjes,
Andina

De Merle zei

Wat een gezelligheid!
Bij ons staat ook van tijd tot tijd een Ikea-tentje in de hal of in de tuin. alles wordt er dan ingesleept en ja, dan moet je wel eens zoeken....;)
Leuke poezen, we hebben (sinds kort) 2 met dezelfde kleuren. :)
Groetjes,
Karin

Elizabeth zei

Ja, dat vind ik ook zo leuk. Eerst ideeën opdoen met een gesloten portemonnee, en dan later via koopjes je inspiratie en fantasie gebruiken om zelf dingen te maken! Je staat versteld van het feit wat je zelf kan, en het is zooooooooveel leuker...
Groetjes, Elizabeth

Michaja zei

Jij ook van harte gefeliciteerd met je inmiddels 5-jarige dochter! Ik hoop dat z net zo'n leuke dag heeft gehad als de mijne.
Groetjes Michaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...