woensdag 1 juni 2011

Verjaardagsfeestje

Hiep hoera, natuurlijk voor onze Benjamin en zijn beste vriend vanwege hun verjaardag, maar ook een beetje voor ons als ouders. Eerlijk gezegd is dit de eerste keer in onze verjaardagsfeestjescarrière dat we het bijna vlak na zijn verjaardag ook echt hebben gevierd. Dat is best wel een schouderklopje waard.
(Uiteraard vieren we het ook op de dag zelf, maar dat is alleen met 'de grote mensen', saai en eigenlijk alleen maar klepperdeklep.) 
Benjamin en zijn vriendje hadden bedacht dat het wel leuk zou zijn om het samen te vieren, onder de noemer Hoe Meer Zielen, Hoe Meer Vreugd. Maar ja, wat ga je dan met 13 losgeslagen, onstuimige zielen van gemiddeld 8 jaar doen.. Hou die maar eens in het gareel met bijvoorbeeld een spelletjes-competitie, of rem die maar eens af tijdens een speurtocht, om nog maar niet te denken aan een dagje bos (hoe groot kan zo'n bos zijn als je er 1 of 2 uit het oog bent verloren?) 
Gelukkig hadden ze dat zelf ook al een beetje voorzien en stond het voor hen al vanaf het begin vast wat ze wilden gaan doen: naar een indoor-speeltuin. Pff, stiekem was ik toch een beetje opgelucht..
We hebben een geweldige middag gehad, het werd traditioneel veel later dan op het kaartje stond, zo gezellig en leuk! Als ouders was het helemaal relaxed: hier en daar troosten en uit elkaar trekken en vooral zorgen dat er genoeg ranja op tafel stond. Wauw, zo willen we elke maand wel een feestje vieren!
Alleen wel jammer dat het buiten bijna 30 graden was..

2 opmerkingen:

De Merle zei

Ja, heerlijk zulke feestjes, waarbij je zelf ook lekker een feestgevoel hebt;)
Nog gefeliciteerd hoor!
Groetjes,
Karin

marjan zei

Geweldig om te lezen en leuk voor "Benjamin"! Maar euh die grote mensenfeestjes zijn voor de grote mensen wèl heel gezellig hoor;-). Vooral met die overheerlijke appeltaart van je schoonmoeder :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...