vrijdag 9 september 2011

Even bijkletsen..

Allereerst natuurlijk een warm welkom voor alle nieuwe volgers! Wat ontzettend leuk om te zien dat er zo spontaan is gereageerd op mijn schaamteloze verzoek om meer dan 50 volgers (in verband met het beloofde gebak voor mijn kinders..). Dank, dank daarvoor! Ik vind het altijd erg leuk om ook even een kijkje te nemen bij jullie blogs, en het moet gezegd: allemaal even leuk, mooi, creatief en inspirerend! Er wordt weer veel moois gemaakt in Nederblogland..
Hier bij ons zijn de scholen een week geleden weer begonnen en de kinderen zijn al een beetje gewend aan het oude/nieuwe ritme. Voor je het weet gaat alles weer zijn gewone gangetje en ligt de vakantie zomaar een eind achter ons. Fijn om te lezen dat (de meesten van) jullie hebben genoten van de welverdiende rust, en natuurlijk ook de prachtige dingen die er in al die vrije tijd zijn gemaakt! Op bovenstaande foto ons zandkasteel op het strand van Zeeland, ook in onze vrije tijd gemaakt..
Zeeland dus, op een camping bij Renesse. Ik ga het niet hebben over het slechte weer, aan alles zit tenslotte ook een mooie kant, toch? Lekker bij elkaar kruipen in de tent en mooie verhalen vertellen,
.. rondrijden en in één dag (bijna) heel Zeeland bewonderen ..
.. maar ook vliegeren op het strand, prachtige zonsondergangen zien, 
nee, deze foto is ècht niet bewerkt! ..
.. en genieten van de spannende capriolen van de kite-surfers ..
Onze middelste weet het zeker; dat wil hij later ook gaan doen! Nu alleen nog een stukje strand inclusief bijbehorende zee, windkracht 12, lef en niet te vergeten een surfboard met giga-vlieger en misschien iemand die hem vertelt hoe het moet ..
We hebben genoten van prachtige Zeeuwse stadjes (nou ja, eentje dan, pubers willen zoiets niet meer doen..) en zijn nog even blijven plakken bij de Beachboom aan het strand. Genieten van goede muziek, een mooie zonsondergang, een rustige zee en als extra bonus staken 2 zeehondjes regelmatig hun nieuwsgierige kopjes boven de waterlijn uit, geweldig toch?
En ja, het was fris, nat en winderig, maar ach dat gaf allemaal niet, als we de balans opmaken was het bovenal mooi! Een andere balans die we liever niet opmaken is meer een materiele. Vóór we vertrokken bleek onze camping-koelkast kapot, in het zwembad kwamen we erachter dat de 1-week-oude smartphone van Manlief ècht niet tegen water kan en in de tweede helft van de vakantie begaf de zoom-functie van mijn nog maar anderhalf jaar oude maar zéér vertrouwde foto-toestel het.
Er is nog geprobeerd, geopereerd en gereanimeerd, maar 't mocht niet baten: hij is echt stuk. In blinde paniek heeft Manlief de foto's van het toestel op zijn eigen computer gezet, en daar kon ik weer niet bij (verder gaat het wel goed tussen ons, hoor). Uiteindelijk is alles weer terug bij het oude: nieuwe telefoon, ander toestel èn mijn foto's zijn weer terug.
Tijd om (letterlijk..) de draad weer op te pakken, het voelt goed om hier weer te zijn, om jullie blogs te volgen en nieuwe inspiratie op te doen.  Life's good!
Dank voor jullie aandacht, allemaal een goed en creatief weekend gewenst!
Tot gauw!

3 opmerkingen:

sweetest design zei

prachtige fotos van de vakantie! idd een beetje regen laat je vakantie niet verpesten en dat is zeker te zien aan de fotos.

welkom terug en ik ben erg benieuwd naar nieuwe creacties die je ons gaat laten zien!

Vera Reyniers zei

Zeeland is mooi ik kom er graag even uitwaaien, alleen spijtig van de dure betalende parkings overal

Vera uit Belgie

by Ieke zei

Fijn dat je er weer bent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...