dinsdag 20 september 2011

Spiegeltje, spiegeltje

Ze zijn eigenlijk altijd mooi, deze hartjes, en niet onbelangrijk: in één avond te maken! Deze slinger hangt bij ons aan de voordeur, 3 hartjes met een belletje onderaan. Telkens als er iemand binnenkomt, rinkelt het belletje als een soort begroeting. Mooi en een hartelijk welkom..
Ook mooi is de spiegel waar de slinger voor deze gelegenheid even aan gehangen is. Ik kwam hem tegen bij de kringloop en was meteen verkocht. Dat facet-geslepen, ietsje verweerde glas, de beetje scheve omlijsting en de dikke leren riem waar hij aan opgehangen was. Een plaatje, maar wel een beetje duur..
Geduldig heb ik gewacht tot het vrijdag was, want dan geven ze 50% korting op van alles en nog wat. Nou ja, geduldig, ik ben toch nog eens teruggegaan om te checken of hij er nog hing.. 
Inmiddels heeft hij een mooi plekje in de gang gekregen en twijfelen wij of we hem zullen verven (wit of zilver, of misschien wel zwart), maar eigenlijk is hij zo ook al prachtig..

4 opmerkingen:

by Ieke zei

Ik zou 'm wit verven. Hij is in ieder geval prachtig!

Angélique zei

Ik zou hem NIET schilderen, dan verliest hij zijn charmes, is dan niet meer authentiek.
Keuzes...altijd lastig. Succes!

De Merle zei

Hahaha, ik zou hem zo laten, of zwart verven... Nu heb je 3 verschillende meningen, hahaha. Dus: gewoon lekker je eigen gevoel volgen ;)
Karin

Elizabeth zei

Tja, of je hem moet gaan behandelen weet ik niet. Het ligt eraan wat er in je huis past. Ik vind de spiegel zo ook heel mooi. Maar een lichtgrijze beits waarbij de nerven nog mooi doorkomen vind ik ook leuk. Het is echt een prachtige spiegel, en wat goed dat je gewacht hebt tot vrijdag. Nu ben je er nog blijer mee, schat ik.
Ook je hartjes zijn leuk, vooral met het belletje eraan, leuk plannetje!

Groetjes, Elizabeth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...