woensdag 20 juni 2012

Tasje voor Anna

Anna en Meisje zijn onafscheidelijk. Dikke vriendinnen en liefde op het eerste gezicht: Anna zat in de 10-dagen-mand die we van onze (schoon)ouders kregen na haar geboorte, nu alweer bijna 6 jaar geleden.
Ik weet nog hoe verdrietig ze was toen ze haar hartsvriendin kwijt was, verloren ergens bij school. Ik weet ook nog hoe ik dezelfde avond gewapend met een zaklantaarn de grond rondom de school afspeurde naar een beige lappenpopje. Gelukkig had een kindje uit haar klas het knuffeltje na schooltijd op het plein zien liggen en haar in de klas neergelegd (maar dat wisten wij natuurlijk niet..). Groot was de opluchting toen ze weer terecht was! Van blijdschap heb ik een tasje voor de dames gehaakt, kunnen ze lekker de hele dag samen zijn -maar dan wel ìn huis en nooit meer buiten-.
Het patroon voor het tasje vond ik ergens op internet, geen idee meer waar dat was. Mocht je belangstelling hebben, dan wil ik hem wel voor je inscannen en mailen. De vrolijke driedubbele bloem is erg leuk om te haken, hoe precies kun je hier lezen. De knoop in het midden heb ik bij de Hema gekocht.

Een fijne week gewenst!

7 opmerkingen:

Hippehaakwerkjes&zo zei

Wat een lief tasje zo samen met Meisje erin.

wilma zei

Super leuk tasje!

Diana zei

Een knuffel verliezen is inderdaad heel erg. Bij ons mag de lievelings slaapknuffel ook het huis niet verlaten. Het is een schattig tasje. Als het niet te veel moeite is, zou ik graag het pratroon van je krijgen..

HS zei

Ontzettend lief en mooi tasje! ook ik heb wel belang bij het patroon..prachtig!

Isa zei

Precioso!, y el color lila muy bonito, me encanta
abrazos!

Soezalicious zei

Ik zou het patroontje graag van je ontvangen als het mag! Ik heb hier ook een jonge dame met onafscheidelijke knuffel...

Anoniem zei

Ik zal ook graag het patroontje van tasje willen ontvangen ,het is echt een prachtis patroon .

Groet Geertje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...