donderdag 19 december 2013

Kerstballen van Aterg

Zó leuk om te haken en het resultaat is eigenlijk altijd mooi! De kerstballen van Aterg; afgelopen zomer had ik het patroon al bij haar gekocht, samen met het bloemenpatroon, maar tot voor kort had ik er niks mee gedaan. Hoefde ook niet, het was tenslotte nog làng geen Kerst..
Typisch iets voor mij: net als mijn broer presteer ik schijnbaar het beste onder druk. Maar eer het zover is, heb ik al dagen, misschien wel weken getwijfeld: welke kleuren, hoe groot, zal ik wel of geen zilverdraad.. En daarna: wat heb ik nog thuis, zijn de garens even dik, wordt het ècht wel zo mooi als ik hoop..
Bij elke toer groeide mijn enthousiasme, op elk vrij moment van de dag pakte ik heel even mijn bal-in-wording op. In de naaimand van mijn moeder vond ik nog twee foam-ballen, geen idee wat zij er van had willen maken en dus bijzonder om er nu zelf wat mee te doen: een mooi aandenken. Mooier en mooier wordt'ie, ware het niet dat op het moment verjaardagen en einde-van-het-jaar drukte mijn bal behoorlijk afremmen...
Nog één helft en dan ben ik klaar, dat moet toch lukken lijkt me!
 


5 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie kleuren heb je gebruikt. Ik heb ze ook wel eens gehaakt. Leuk om te doen vind ik.

marmarel zei

Je hebt niet voor niets zo lang getwijfeld, het resultaat is prachtig! Wel herkenbaar hoor, ik kan er ook zo lang mee bezig zijn, die kleur, of die?

Miriam de Vries zei

Wat mooi!!! Heb ze volgens mij ook in het boek 'Kleurrijke cadeautjes haken' staan. Mooie kleuren ook!

Ik wens je fijne feestdagen toe,

Groetjes, Miriam
't Bezige Bijtje

Huis en Haak zei

Supermooi....enne...nog ruim op tijd klaar toch!:)

knoopjesz haken zei

Super mooie kerstballen..en hele mooie kleuren.
Fijne dagen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...