vrijdag 18 maart 2011

kadootjes

Bij ons op school spreek ik regelmatig een moeder van twee dochters, ze vond het destijds erg leuk dat wij na 3 jongens een meisje mochten krijgen. Het aardige is dat ze ook besefte dat ik dan dus ook niet echt ruim in de maillots en rokjes, en vooral: roze spullen, zit. Haar dochters groeien als kool en racen door de klerenkast, leuk voor hen maar dus ook voor mij: ze brengt regelmatig een zak met kleren. Ontzettend aardig van haar en het treft want we hebben wel een beetje dezelfde smaak: voornamelijk Hema en lekker stoer, maar dan op z'n meisjes..
 Ze wil ze er helemaal niets voor terug hebben, en dat vind ik dan weer lastig. Ik vind het zo bijzonder dat mensen zoiets 'zomaar' doen, ik bedoel, we kennen elkaar verder eigenlijk helemaal niet. Deze keer heb ik iets 'persoonlijks' voor haar en haar meiden gemaakt, ik hoop eerlijk gezegd dat ze nog steeds een beetje 'roze' zijn..

Het patroon voor de poes vind je hier, de kersjes heb ik van deze site en het hartje komt van een patroon van Pepika. De vorm van het hartje heb ik een beetje aangepast, hij is nu iets puntiger. Als het lukt, zal ik hem eens uitschrijven en op mijn blog plaatsen.

Voor nu een heel fijn weekend gewenst, geniet van alles wat je doet en vooral van de beloofde zon! Hier oefent hij op dit moment al een beetje, yes!

4 opmerkingen:

De Merle zei

Leuk, leuk, leuk.
En idd het is soms moeilijk om zoveel voor niets te accepteren, maar deze mooie spulletjes zijn een dankbare geste, lijkt mij.

Groetjes,
Karin

Michaja zei

Wat een leuke hangertjes heb je gemaakt. Daar zijn ze vast heel blij mee!
En wat lief dat ze jouw die kleren geeft.

Naiyaru zei

Wat lief dat hartje! En een heel leuk persoonlijk cadeau als bedankje, zo maak je elkaars leven een beetje mooier!

Leuk weblog heb je! Liefs van een beginnende haakster, Nienke

Serbolicious.nl zei

Wat lief van die mevrouw! Dit is een heel leuk bedankje, vind ik!
Vroeg me ook gelijk af of je ze maakt voor verkoop?

x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...