donderdag 21 april 2011

Bijna Pasen

Is't niet prachtig, heel bescheiden en toch erg aanwezig: hij bloeit! Misschien wel honderd witte bloemetjes sieren onze perenboom, fris en puur, het is echt een feest om te zien! Boven de perenboom uit mag ik genieten van een wolk van roze bloesem van de Prunus van de buren, een kadootje dat je er zomaar bij krijgt.
In ons huis is het de afgelopen week steeds een beetje meer Pasen geworden. Ook onze letterbak is langzaam veranderd in een echt Paas/voorjaarshuis, gevuld met mooie knutselwerkjes van school. Zelfs het haantje van de Palmpasenstok pastte er nog bij, ze vond hem eigenlijk niet zo lekker en tegelijk ook zonde om op te eten.. 
Ook ik heb tussen de bedrijven door niet stil gezeten, het valt niet mee met al die drukte rond deze tijd, maar het gaat me lukken: voor iedereen hier in huis maak ik een paashaas-eierwarmer (mooi woord voor galgje..). Dit patroon vond ik vorige week, het is heel eenvoudig en zo gemaakt. De oortjes haak ik er gelijk aan, dan gaat het nog sneller. Echt een leuk klusje zo vlak voor de Paasdagen. Nu alleen nog de eitjes verven en dan genieten van deze dagen, het mooie weer en elkaar..
Ik wens jullie allemaal fijne Paasdagen !

4 opmerkingen:

wilma zei

Ze zij super...super de eierwarmertjes!

Anoniem zei

leuke eierwarmers voor pasen.
Ik vroeg me alleen af hoe haak je de oren gelijk mee? Ik kan wel een beetje haken maar zo ervaren ben ik nog niet omdat zelf tezien. Kan u mij misschien helpen? Ik zou voor mij eigen gezin deze eierwarmers ook graag maken voor pasen.
groetjes van Kokijn

Ronnie zei

Leuk die oortjes!

Michaja zei

Ik hoop dat jullie leuke paasdagen hebben gehad. Aan de eierwarmertjes zal het niet hebben gelegen. Ik vind ze geweldig!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...