maandag 19 maart 2012

Traditie

Elke keer als er een vakantie in zicht komt, begint het bij ons te kriebelen. Op welke avond komt het het handigst uit, zijn alle luchtbedden nog heel, hebben we nog een paar goeie films op de plank liggen..
Geheel volgens traditie gaan wij elke vakantie, hoe kort ook, in ieder geval één keer met z'n allen in de kamer slapen. Geweldig om te zien: alle meubels worden aan de kant geschoven, luchtbedden erin, lekker vroeg douchen en dan met schone haartjes in je slaapzak voor de tv. Mèt een grote zak (zelf gekozen) chips of nog lekkerder: verse popcorn uit de pan of magnetron, dvd aan en genieten maar!
Na de films doen we het licht uit en kletsen we tot diep in de nacht. Tenminste, de meesten van ons... (Helaas liep mijn luchtbed langzaam leeg, ik heb het heel dapper tot 4 uur 's morgens volgehouden; uiteindelijk ben ik toch maar in m'n eigen bed gekropen..)

Bedankt voor jullie bijdragen: we hebben deze keer genoten van Belle en het Beest, daarna de Kikker en de Prinses, en voor de echte volhouders hebben we nog een franse "Taxi" gezien. Dankzij jullie goede voorstellen hebben we genoeg ideeën voor de komende vakantie, super!

2 opmerkingen:

Angélique zei

Haha, dat is een gezellig idee!
Helaas hoef ik daar denk ik niet meer mee aan te komen bij mijn kids.

De Merle zei

O, wat supergezellig allemaal! en vonden jullie de Kikker en de Prinses ook leuk? wij wel!
Groetjes,
karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...