maandag 24 september 2012

Eindelijk!

Zoooo, het is nu toch wel de hoogste tijd om mijn neus weer eens te laten zien!
 Mijn computer doet het weer en dus kan ik ook eindelijk weer eens wat laten zien (en dan niet alleen Milo's neus..). Ik zal jullie niet vermoeien met de, voor mij in ieder geval, erg ingewikkelde problemen die ik met mijn digitale plakboek heb gehad; hij doet het voorlopig weer en dat voelt errug goed, YESSSS!
Ik was eigenlijk ook wel een beetje uitgekeken op die plaatjes met die prachtige gehaakte kampeerspullen.
Vergeet ook maar mijn gemopper van een paar berichtjes geleden over het uitverkochte garen voor de meidendeken en aanschouw dit bescheiden stapeltje ..
Ziet dat er niet vrolijk uit? Na lang en breed denken en combineren en selecteren en ehm.. elimineren van sommige kleuren is er een voorzichtig begin gemaakt aan een granny-square deken. En leuk dat'ie wordt! Hij is natuurlijk nog lang niet af (eerlijk gezegd is dit alles wat ik tot nu toe heb gehaakt..) maar ik ben nu al blij. Blijft natuurlijk het probleem van te weinig wol, maar door de vierkantjes valt het volgens mij minder op dat ik niet precies de goede kleuren heb bijgekocht. (Hoop ik, toch?) 
Dankzij Pinterest (leuk!) heb ik ook een mooie manier gevonden om ze aan elkaar te haken; de bedoeling is dat er een witte rand om elk vierkantje komt en dan haak ik de vierkantjes gelijk aan elkaar.
Zó simpel, op een plaatje dan..
Maar zover is het nog lang niet, ik moet er nog een heleboel haken; ideaal voor onderweg in de auto. Aanstaande zondag gaan we naar de Woonbeurs in Amsterdam, vanaf ons oosten van het land heel wat kilometers en waarschijnlijk dus ook heel wat vierkantjes. Ik kan me er nu al op verheugen!

So good to be back again
iedereen een fijne week gewenst! 

4 opmerkingen:

zohra zei

Dat wordt zeker een heel leuk deken, En dat kleurverschil ga je zeker niet merken
Liefs Zohra

homemade@myplace zei

love your grannies!!!!!
xxxx Alessandra

Anoniem zei

Ach,die Milo...over met zijn neus bij ..ene erg leuk de deken.Joan

Mijn Tijdverdrijf zei

Mooie vrolijke kleurtjes. En veel plezier op de woonbeurs.
Ik heb je ook genomineerd voor de Liebster Award. Kijk even op mijn blog.

Groet, Agnes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...