maandag 8 oktober 2012

Gezellig

Voor ons Meisje haakte ik eens een konijntje , want zoals bijna alle meisjes is ze gek op konijntjes en hondjes en poesjes en paarden...
Onze Benjamin is gek op giraffes en dus haakte ik bijna alle patronen die ik kon vinden (ik zal ze eens naast elkaar zetten om ze je te laten zien). Hij is ook gek op groen, maar dan weer niet op groene giraffes, dus haakte ik een kikker voor hem, want die zijn groen.
Meis en Benjamin hebben een juf op school die binnenkort een kindje verwacht. Ze had gehoord van mijn enigszins uit de hand gelopen hobby en vroeg of ik iets voor haar kindje wilde haken. Geen probleem natuurlijk, graag zelfs! Deze twee vond ze het leukst dus dat werd gezellig..
Heel even was het een drukte van belang op het randje van onze bank. Nou zeggen konijnen niet zoveel, maar kikkers..!
Inmiddels zijn ze verhuisd naar een lief bedje in een prachtige herfst-kamer, wachtend op een klein jongetje of meisje dat hun gezelschap zal houden. Nog eventjes geduld....
Ben zooo benieuwd!

Het konijntje is Koosje uit het boekje Gehaakte beestenboel van Christel Krukkert en de kikker komt uit een Japans haakboek (Kyuuto! Japanese crafts: Amigurumi).

4 opmerkingen:

Angélique zei

Volgens mij zie ik dubbel...

Ik vind het een heel leuke foto zo. Een mooi welkoms-comité voor een nieuwe wereldburger :-)

wilma zei

Wat een lieve tweelingen!!!

Ingrida zei

Super nice !!!

mingle-mangle zei

wat leuk!! we zijn ook lid van je blog geworden ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...