zaterdag 19 november 2011

Van alles wat

Allereerst een warm welkom voor alle nieuwe volgers op mijn blog! Dank jullie wel, het streelt mijn ziel.. Tegelijkertijd heb ik er nu ook weer mooie blogs bij om te volgen, en om dus nòg meer leuke ideeën op te doen. 
Helaas is die beloofde taart er nog steeds niet van gekomen, schande! Volgens Middelste moet die dan ook weer groter worden, evenredig aan het aantal volgers.. Och da's toch niet zo erg....
Vorige week heeft onze woonkamer een grondige (lees: sausen en stucen) opknapbeurt gehad. En het is m-o-o-i geworden, wat een kleine verbouwing al doet! Het ziet er nu ook nog zo lekker opgeruimd uit maar helaas is dat slechts schijn; vóór we begonnen hebben we alles in tassen en kratten gedaan en dat is nog niet uitgepakt. Misschien laat ik het wel zo, ik vind het wel gemakkelijk: als er iets gemist wordt kan ik nu nog zeggen dat het 'ergens in een tas' zit..
Door dit soort klussen kom je vanzelf chronisch tijd tekort. Heb jij dat nou ook wel eens, dat je het liefst 25 uur in een dag zou willen proppen? En dan bedoel ik 25 productieve uren, waarin je ook echt ergens aan toe komt? Vooral de uren en momenten om éven te haken of na te denken over een nieuw projectje. Onze Milo heeft dat nadenken even van mij overgenomen en zo te zien lukt hem dat prima. Ik ben benieuwd wat onze Spanjaard zal verzinnen.. Als ik vroeger een spannend boek had legde ik hem altijd onder mijn kussen, misschien droomde ik het verhaal dan wel verder.
Verder heb ik op het moment 'vreemde dingen' met Blogger, ik kan niet meer reageren op jullie blogs (nadat ik iets heb getypt schijn ik ineens niet meer bevoegd te zijn om desbetreffend blog te bekijken). Ook is mijn lijst met leuke gevolgde blogs niet altijd compleet, er wordt nogal eens wat weggelaten. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar Blogger  is voor mij nu net een gokmachine: de ene keer lukt het wel, maar vaker dus niet. Ik lees jullie blogs wel hoor en roep hier achter de laptop regelmatig óóh, dat wil ik ook, en wauw, prachtig! (zitten ze hier ook weer even rechtop..) maar meer kan ik nu even niet doen..
Toeval, terwijl ik dit schrijf krijg ik een melding op het scherm dat mijn verzoek (????) niet kan worden verwerkt en of ik het opnieuw wil proberen..
En oja, die klemmetjes? Die blijken gewoon lintklemmen te heten -what's in a name?- en zijn te koop bij de Xenos in een doosje van 50 stuks, daar zitten dan ook 'veterklemmen' bij. De labels bestelde ik bij Holland Label, ik gebruik ze ook om aan mijn gehaakte knuffels te naaien; het maakt je werk toch een stukje persoonlijker.
Rest mij nog om jullie een heel fijn weekend te wensen, geniet van elkaar en van alles wat je doet. Ik ben benieuwd wat de nieuwe week ons weer zal brengen..

4 opmerkingen:

Andina zei

Weet je wat mij helpt? Het vinkje uitzetten als je je aanmeldt (met de vraag of je aangemeld wilt blijven). Misschien helpt het!

Fijn weekend,
Andina

Moois van mie zei

zalige poes !

zohra zei

Hé ik had dat ook lange tijd met die blogs, maar heb het vinkje aangemeld blijven erook af gehaald en toen ging het beter
Liefs Zohra

Anoniem zei

Anneke, ik ga het eens proberen of het nu lukt... Joan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...