vrijdag 3 februari 2012

Bofferd

Soms ben ik zo'n bofkont! Nou, eigenlijk voel ik me de meeste tijd wel behoorlijk uitverkoren, maar soms loopt alles ook zo lekker. Na het haken van een paar collen had ik de smaak van het 'serie-werk' te pakken: lekker voor de tv, niet nadenken welke steek en hoeveel meer- of minderen. Welk oogje waar precies en wat voor mondje. Allemaal best leuk hoor, maar af en toe even niet denken is ook best lekker.
Ik had het er met mijn lieve schoonmoeder over, hoe leuk haken eigenlijk is en dat je tegenwoordig hele vloerkleden kan kopen in de stijl van de kleedjes van vroeger (zo oud is ze niet hoor, ze komt uit de tijd van de valletjes). Grappig genoeg stond ze de week daarop voor de deur met een enorme (en dan bedoel ik e-n-o-r-m) klos garen, ooit gekregen van een tapijthandel dus ècht sterk draad. Of ik er wat mee kon..
Och, kweenie zei ik stoer (en jippie!!!! zei mijn haakhart)..
Nu heb ik dus slapeloze nachten, want waar ga ik beginnen.. Natuurlijk wil ik zo'n mooi kleed proberen, maar waar leg ik die dan neer, en een plaid, maar die prikt misschien te veel, of een hoesje voor een windlicht, of kussenhoezen en ja, natuurlijk een poef! Ik had nog een oude van vroeger, die krijgt eerst een nieuwe hoes, dan heb ik nog 2 van die grote woonkussens, die krijgen ook iets mooiers.
Kortom, ik ben dus echt een bofferd, voorlopig hoef ik even niet meer na te denken (zennnnnnn).

4 opmerkingen:

Angélique zei

Zo, dat is niet verkeerd!
Het materiaal ziet er al net zo stoer uit als jouw reactie was (volgens jou dan). Veel plezier dit weekend (maar dat gaat geloof ik wel lukken ;-) )

Zilverwol zei

Wauw dat is inderdaad een enorme klos garen!Ik ben al benieuwd wat je allemaal mee gaat maken,veel plezier ermee!:-)

Linda zei

O, geweldig wat een gave verrassing en heerlijk weer zoveel ideetjes ben dus ook reuze benieuwd wat je ons allemaal gaat laten zien,fijn weekend!!

Anoniem zei

stoer hoor!! :-P grtjes je lieveste oudste zoon ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...