donderdag 10 januari 2013

Bloggen zonder foto's?

Mag het nog?
Ja toch?
Bij deze dan:
Iedereen een gelukkig, creatief
en inspirerend nieuwjaar gewenst!
Heeft iedereen zijn vingers nog? Bij ons is het gelukkig allemaal weer goed verlopen, alhoewel het ieder jaar weer spannender wordt met onze jongens. De oudste twee hebben natuurlijk met carbid geschoten, en onze Benjamin (die later wetenschapper wil worden) vindt het vuurwerk steeds interessanter, tot grote griezels van zijn moeder!
Ik had van het schieten met bus èn kruit prachtige foto's gemaakt, inmiddels een andere computer gekregen (beter, sneller, groter), mijn foto-toestel verbeterd, kortom: ik was er helemaal klaar voor, maar nu blijkt dat ik helemaal geen foto's meer kan uploaden. Balen! Ik wil ze niet via Picasa op mijn blog zetten en ook niet via één van de andere mogelijkheden (zoals bovenstaande foto), maar gewoon zoals altijd. Of moet ik nu al zeggen: zoals vroeger? Ik zag dat er meer bloggers zijn met dit probleem, maar voor mij heb ik er nog geen oplossing bij gezien. Iemand nog meer tips?
 
Een fijne dag gewenst, succes met haken van sjaals, mutsen, beenwarmers en handschoenen, volgens de weerman komt de winter eraan!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik lees inderdaad wel meer dat foto's plaatsen een probleem geeft. gelukkig heb ik dat zelf nog niet onder vonden. weet wel dat als je op forums foto's plaatst je ook eerst een site moet hebben om dan via een img code je foto's plaatst. gaat wel goed hoor.

Franciens Haakwerk zei

Hoi, ook ik heb dat probleem, balen dus! Je kan het volgens de volgende (nogal omslachtige manier) doen. Ga naar bericht plaatsen, klik op de HTML button, dan kom je in een nieuw venster, daar kan je je foto uploaden (er verschijnt dan html taal) ga terug met de button bovenin naar "bericht" en je zal zien dat je foto er staat. Ik hoop dat het lukt bij je, groeten Francien

Zaanse Zolder zei

Irritant hè met die foto's, ik doe het maar wel via picasa. Maar het schijnt ook helemaal goed te gaan als je google chrome gebruikt. Wat hierboven staat heb ik nog niet geprobeerd trouwens, goede tip.

Angélique zei

Ik wens jou en je gezin ook een fantastisch 2013!
Met je probleem kan ik je niet helpen, ik heb er tot nu toe niet mee te maken gehad.

sandra_w zei

Ik had dezelfde problemen. Heb google chrome gedownload en hopla de foto's kan je weer op de oude manier uploaden.

Succes!!

Herriet zei

Ik had hetzelfde probleem maar met Google chrome gaat het weer als vanouds! Succes!

Jeanet zei

Misschien is het probleem dat je bestanden te groot zijn. Als je je foto's verkleind tot max 600 pixeld, dan worden ze wel geplaatst.
Succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...