dinsdag 7 mei 2013

Schildpadje

Een schildpad is meestal erg traag, dat is bekend. Ooit hebben wij in de dierentuin in Emmen bijna ademloos zitten kijken naar een stel schildpadden, hopend op enige actie van hun kant. Het kon toch niet waar zijn dat je zó stil kan blijven liggen.
Dit schildpadje is in bijna hetzelfde trage tempo tot stand gekomen. Heel enthousiast was ik er aan begonnen, een patroon van Roxycraft, toen gratis en veel kleiner, maar nu zul je het bij haar moeten kopen. Leuk effect dat schildje met vasten in de achterste lussen, en dat koppie met die oogjes: grappig. Beide hebben al heel wat kilometers gemaakt; meestal neem ik iets te haken mee in de auto.
De onderdelen zijn zelfs helemaal in Oostenrijk geweest. Een héle week in een huisje met de familie, en zelfs daar kon ik geen gaatje vinden om de rest erbij te haken! Dat is inmiddels een jaar of drie geleden.. Uiteindelijk heb ik hem toch maar afgemaakt (figuurlijk dan..), ik vond hem te schattig om te laten liggen. 
Eigenlijk wel grappig dat hij nu woont bij een lief klein buurjongetje met een Nederlandse vader en een Zwitserse moeder; misschien komt hij daar ook nog eens..

5 opmerkingen:

mingle-mangle zei

wat een schatje,hij verdiende het ook wel om gemaakt te worden,haha
leuk:D

groetjes mingle-mangle

Anoniem zei

Oh, wat leuk !

Angélique zei

Wat een droppie!

Miriam de Vries zei

Ooohhh... wat is hij schattig!!!! Die wil ik wel adopteren :) Erg mooi gemaakt.

Groetjes,
Miriam
('t Bezige Bijtje)

ohwonderfulthings zei

Ah, wat een schatje!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...