donderdag 24 maart 2011

Vlindertjes

Dankjewel voor jullie lieve reacties op het verlies van onze poes. Het blijft stil en vreemd in huis en tuin, soms is het net of ik haar overal tegenkom en de kinderen missen toch hun kleine maatje. Wat een poes al niet met je doet! ..
Ondertussen gaat het leven (gelukkig) gewoon weer verder en genieten we van de, ik mag wel zeggen, aanstormende lente. Geweldig dat de takken van de bomen ineens niet meer zo kaal zijn, dat hier en daar de eerste roze en gele bloesem tevoorschijn komt en dat ik zowaar al een vlinder heb zien fladderen! Het leek mij nog een beetje vroeg in het jaar, maar ik loop wat dat betreft elk jaar drastisch achter..
En over vlinders gesproken: ik heb het nobele plan opgevat om de fiets van ons meisje een beetje te pimpen. Het leek me leuk om haar eigenlijk best wel saaie fietsmandje (gewoon grijs metaal) op te vrolijken met een paar vlinders. Bij Atelier de Kaardebol vond ik een heel eenvoudig patroon, en gehaakt met kado-lint hoop ik dat de vlinders wat beter bestand zijn tegen weer en wind. Binnenkort 'fladdert' onze dochter door het dorp op haar vrolijke fiets. Gauw weer even verder haken..

3 opmerkingen:

wilma zei

Super leuk idee om de vlinders met kadolint te haken! dat word een vrolijke fiets!
groetjes, Wilma

Marièlle zei

Leuk die vlinders! Ik ben benieuwd hoe ze straks staan op de fietsmand, ga je daar ook nog een foto van maken? Mijn dochter heeft een zwarte bakkersmand voor op haar fiets die we inmiddels met heel veel bloemenslingers hebben gepimpt maar ik vind het wel leuk om daar ook van die vlinders tussen te maken, echt een superleuk idee!

De Merle zei

Schattig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...