woensdag 13 april 2011

Foto's maken

Toen ik afgelopen week de foto's van mijn toestel wilde halen, zag ik tot mijn grote verrassing dat er nog iemand met de camera had 'gespeeld'. Ik moet toegeven, het is ook een super-camera, een klik-klak-klaar-dingetje van Canon, maar dat hij zó eenvoudig te bedienen is: een kind kan blijkbaar de was doen! Bovenstaande foto is helaas niet scherp, maar daardoor niet minder vrolijk..
Ook leuk om te zien wat voor haar ècht belangrijk is om op de foto te zetten. Dit is Anna, zij en ons meisje zijn onafscheidelijk vanaf het allereerste uur. Stad en land heb ik afgezocht naar nog zo'n Anna, voor het geval dat, maar helaas niet gevonden. Nu zijn we dus met z'n allen superzuinig op haar..
Ziet er best gezellig uit zo. Sinds kort heeft ze een eigen hoekje, een tafeltje met twee stoeltjes, naast de kast dichtbij het raam. Een heerlijk plekje om je even terug te trekken en wat te kleuren of te knippen. Ze is er regelmatig te vinden..
Eén van haar pronkstukken staat in haar slaapkamer, naast het bed. Een prinsessenstoel, zelfgetimmerd door Middelste. Ons meisje vindt hem prachtig, hij wordt gebruikt als nachtkastje, maar als ze met een vriendin Prinsesje speelt, is het een troon. Je kan er namelijk ook echt op zitten, knap gedaan!
Dat ze niet alleen haar eigen wereld mooi vindt blijkt wel uit deze foto. De ver-reiker (Technisch Lego) van onze Benjamin is ook best indrukwekkend, úren heeft hij eraan gewerkt. Samen met papa, met opa, met broers.. Zelfs klein zusje wilde ook nog wel eens meehelpen (het genoegen was helaas niet altijd wederzijds: grmm, kleine zusjes..)! Eerlijk gezegd vind ik de voeten (die op bijna alle op-de-grond-foto's te zien zijn) nog het leukst van alles!

3 opmerkingen:

Claire zei

Haha... Ik ken het. Erg leuk om te zien wat ze dan fotograferen!

Sjaantje zei

Ja geweldig, ik vind ook regelmatig foto's op mijn camera die ik niet gemaakt heb :-)

De Merle zei

:)
Heerlijke foto's! Idd die voetjes!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...