zaterdag 16 april 2011

Gehaakte vazen

Vandaag een stukje over opruimen, afwerken en natuurlijk ook genieten!
Nooit, nooit meer mogen ze van mij zeggen dat ze niet weten wat ze nu weer eens zullen gaan doen! Vandaag heb ik de knutselkast uitgeruimd, nadat mij van alles om de oren kwam toen ik er alleen maar een kwastje uit wilde pakken. Wat een tafel vol leuke, creatieve èn vergeten spullen. Dat belooft weer een heleboel gezellige uren, je zou bijna willen dat het vanmiddag gaat regenen..
Het ruimt in ieder geval wel lekker op. Helemaal op dreef heb ik ook mijn haaktas aan een opruimbeurt onderworpen. Een tijdje geleden schreef ik over t-shirt-garen, een soort Zpagetti. Ik had een mooie bol bij elkaar gespaard en er vanalles van proberen te haken; een tasje, een ronde kussenhoes en ik ben zelfs aan het breien geslagen, maar uiteindelijk heb ik het toch telkens weer uitgehaald. Niet mooi genoeg of gewoon te weinig garen, de bol belandde onder in mijn haaktas.. Totdat ik op zolder mijn glazen vasen zag staan; met Kerst staan er takjes met lichtjes in, maar daarna verdwijnen ze weer naar boven. Ze zijn een beetje te groot om te vullen met van alles en nog wat, maar tegelijkertijd eigenlijk wel heel praktisch tegen inkijk. Tja, en als het niet binnenin kan, dan maar buitenom.. 
Ik heb ze voor eenderde omgehaakt en inderdaad, dit klusje was uiteindelijk zo geklaard. Als ik dat nou direct geweten had..

3 opmerkingen:

Sjaantje zei

Wat een leuk idee!

An zei

Wat mooi gemaakt!

wilma zei

Mooi!! ik heb zo een vaas in de winterse variant staan (grove wol) maar dit is zo heerlijk fris....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...